DOK#1 p Facebook
» Dansk

NEWSLETTER

Subscribe

DOK#1 ASSOCIATION

The board

Member profiles

Contact

You are here: DOK#1 EXHIBITORS 2013 Susanne Moeskjær

 Print this page

 

 

 

 

 

 

 

Susanne Moeskjær

Keramik

 

 

SUM+DESIGN

V/ Susanne Moeskjær

Søkildevej 59

8680 Ry

 

www.sumdesign.dk

 

 

 

Med smukke og enkle former der har fokus på det mest nødvendige i designet, men med et tvist af historie.

Med dybe rødder i det Skandinaviske, men også med et øje til Japansk sensitivitet, har Susanee Moeskjæer skabt gode hverdagsting, der fungerer i praksis, men som samtidig er æstetiske og visuelt smukke.

Susanne er lige nu er mest optaget af porcelænets rene glød og klarhed, der med enkelte grafiske virkemidler, giver bund til et fortællerunivers af små sjove historier.

Historierne skabes selv af den der betragter stellet. Med enkle virkemidler som små mænd, stiger, broer etc. bliver glasurfarveklatterne til planeter, huler, små universer, der inspirerer til nye historier der kunne fortælles!!.

Hver enkelt del er individuel dekoreret i hånden på eget værksted....

 

 

MORE - CERAMICS

Mette Maya Gregersen · Anette Bjerregaard · Camilla Hviidberg · Lærke Langballe · Trine Bruun Hansen · Trine Bruun Hansen · Kari Giebelhausen · Niels Huang · Tina Langhoff · Lone Borgen · Dorthe Hansen · Karina Weihrauch · Birthe Rågård · Lotte Westphael · Potteriet · Nanna Andersen · Gitte Jensen · Hanne Marie Leth Andersen · Dorthe Hybel · Lene Dahl · Anette Friis Brahe · Elisabeth Laursen · Helle Bovbjerg · Louise Maagaard · Laila Stenderup ·