DOK#1 p Facebook
» Dansk

NEWSLETTER

Subscribe

DOK#1 ASSOCIATION

The board

Member profiles

Contact

You are here: DOK#1 EXHIBITORS 2013 Inge Kejlberg Tornvig

 Print this page

Inge Kejlberg Tornvig // DOK#1 2013

 

Inge Kejlberg Tornvig // DOK#1 2013

 

 

Inge Kejlberg Tornvig

Tekstil - beklæding og assesories

 

 

 

Inge Kejlberg Tornvig

Søndergade 16

7570  Vemb

 

www.porcelinge.dk

 

 

 

Porcelinge er kunsthåndværk, der bedst beskrives ved farver, form, finurligheder og humor. Alt er små unikaproduktioner fra eget værksted. Fællesnævner uanset om det er smykker eller tøj er kvalitet, unikt design og fremfor alt funktionalitet. Den feminine krop og bekvemmeligheden er i fokus.

Inge Kejlberg Tornvig er oprindeligt uddannet keramiker og derfor ser hun først og fremmest kroppen som form og helhed, ikke forside og bagside. Kvinden og udtrykket skal ses og opleves hele vejen rundt. Farver og mønstre sættes i spænd, så det vibrerer. Udtrykket er organisk i formen, 50’er inspireret med både milde og vilde farver og altid med et skævt tvist Smykkerne er smukke, sjove og anderledes i et stort udvalg.
Tøj og smykker fungerer på overraskende vis og bliver til uventede oplevelser, livsglæde og ny energi til mennesker, der bevæger sig væk fra det uniforme og fabriksfremstillede liv.

Inuik · Katrina Berglund (S) · Cecilie de la Prada · Pia Toustrup · Annette Ankerlund · Cecilie de la Prada · GEORGbyisabel · Lotte Kjær ·